Nieuws/Entertainment
1940660
Entertainment

Barbie in gesprek met Kim Holland

Samantha de Jong

Samantha de Jong

Nu Samantha de Jong (Barbie) en haar vriend Rolf Tangel de laatste tijd diverse keren de media hebben gehaald met pikante privévideo’s, hebben de twee besloten wat extra geld te willen verdienen met deze spannende filmpjes. Het duo is in gesprek met Kim Holland Productions over een eventuele samenwerking.

Samantha de Jong

Samantha de Jong

Volgens Kim Holland hebben Barbie (28) en Rolf (37) een maand geleden voor de eerste keer contact gezocht met haar productiemaatschappij. Zelf was zij niet aanwezig bij de eerste ontmoeting, maar haar zakenpartner Ruud wel. „Hij verklaarde naderhand dat het een erg fijn gesprek was, waarin de mogelijkheden voor een eventuele carrière in de pornoindustrie uitgebreid werden besproken”, vertelt Kim aan het Algemeen Dagblad. Er zijn nog geen definitieve afspraken gemaakt. „Ze wilden nog wat bedenktijd, maar hadden, zo stelden ze, tussen hun oren eigenlijk al een positief besluit genomen.”

Kim Holland werkte in het verleden al vaker met Rolf en hoopt dat zij ook Barbie tot haar stal kan rekenen. „Ik heb de hete filmpjes van Barbie en haar vriend gezien en er is zeker een markt voor die twee samen of Samantha of Rolf alleen.” Holland is er van overtuigd dat Barbie geschikt is voor het werk. „Ze houdt van zichzelf, kan spelen met camera’s en andere zaken, heeft een uitdagende uitstraling en is volgens mij hartstikke gek op seks. Ik heb haar eventuele komst al besproken met andere dames die voor mij werken. Die zijn eensgezind in hun mening: laat Barbie maar komen.”