Nieuws/Entertainment
1944525
Entertainment

Backstreet Boys vieren 25-jarig bestaan

De Backstreet Boys vieren vrijdag hun zilveren jubileum. Op social media staat de boyband stil bij zijn 25-jarig bestaan.

„Op 20 april 1993 werden we de Backstreet Boys”, twitterde de band bij een foto uit die tijd. „Als je ons 25 jaar geleden had verteld dat we nu nog steeds muziek zouden maken, hadden we je nooit geloofd.” De mannen lijken nog lang geen genoeg te hebben van de muziekwereld. „Wie is klaar voor nog eens 25 jaar?”

Ook Entertainment Tonight staat stil bij het jubileum en blikte met fans, familie en medewerkers van de Backstreet Boys terug op de afgelopen 25 jaar. Denise Solis, moeder van AJ McLean, haalt herinneringen op aan de Bananenbar in Amsterdam.

Open mond

„Daar namen we nieuwe muzikanten of crewleden mee naar toe, als een soort ontgroening.” Denise en de tourmanager van de Backstreet Boys, Nina, gingen geregeld naar de erotische uitgaansgelegenheid voor wat ’girl talk’ met de medewerksters. Toen ze hoorde dat haar zoon met collega-Backstreet Boy Howie naar de Bananenbar was gegaan, besloot Denise de twee te grazen te nemen.

„De laatste persoon die Alex daar verwachtte was zijn moeder. Dus wij kwamen daar aan en iedereen kende ons, dus alle meiden stopten met wat ze aan het doen waren om hallo te zeggen. Alex en Howie stonden met open mond te kijken.” McLean kreeg niet de wind van voren van zijn moeder. „Ze waren gezonde jonge kerels, wat moet je dan doen?”