Nieuws/Entertainment
194677274
Entertainment

Nederlandse acteur schittert naast Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco

Michiel Huisman pakt hoofdrol in nieuwe HBO-serie

Michiel Huisman

Michiel Huisman

Het gaat nog altijd uitstekend met Michiel Huisman in Amerika. De Nederlandse acteur heeft een nieuwe klus te pakken en gaat de mannelijke hoofdrol spelen in de HBO-dramaserie The Flight Attendant. Zijn tegenspeelster Kaley Cuoco, bekend van The Big Bang Theory, neemt de vrouwelijke hoofdrol voor haar rekening en is tevens een van de uitvoerend producenten van de show. Dit meldt Deadline.

Michiel Huisman

Michiel Huisman

The Flight Attendant vertelt het verhaal over hoe een leven compleet kan veranderen in een nacht. Stewardess Cassie, het personage van Cuoco, wordt wakker in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed met een dode man naast zich. Ze heeft geen idee wat er gebeurd is.

De 38-jarige Huisman, die eerder al te zien was in onder meer Game of Thrones, speelt de charmante, rijke zakenman Alex, die tegen behoorlijk wat pech aanloopt in Bangkok en zodoende veel langer met Cassie zit opgescheept dan de bedoeling was.

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Chris Bohjalian. De opnames beginnen deze herfst en er worden 8 afleveringen van elk een uur gemaakt.