Nieuws/Entertainment
1947315
Entertainment

Catfish duikt in bed met actrice Tiffany Haddish

Tiffany Haddish

Tiffany Haddish

In de nieuwe film van Tyler Perry is een grote rol weggelegd voor MTV’s Catfish. In een interview met TMZ vertelt Catfish-presentator Nev Schulman ronduit over de opnames en de samenwerking met actrice Tiffany Haddish.

Tiffany Haddish

Tiffany Haddish

„We zijn net terug uit Atlanta, waar de opnames waren van de nieuwe Tyler Perry-film. In de film die naar verwachting later dit jaar zal uitkomen, wordt een van de hoofdpersonen ge-catfished. Haar zus belt vervolgens ons team op om haar te helpen de waarheid te achterhalen.”, vertelt Nev trots.

In de film speelt Tiffany Haddish de rol van de bezorgde zus die het Catfish-team inschakelt om haar zus te beschermen. „Er was een moment -buiten de camera- dat Max (co-host Catfish), Tiffany en ik in bed zijn beland.” De verbaasde interviewer probeert duidelijk te krijgen of dit voor de film was of niet: „Nee! Echt alles kan gebeuren als je met Tiffany in een kamer bent. Het was overigens wel gewoon op de set en er waren veel mensen bij... Er stond een bed en we besloten er met zijn drieën in te gaan liggen voor een foto. Het was erg spannend!”, grapt hij.

Op de vraag of hij eigenlijk wel kan acteren, geeft de presentator eerlijk toe dat dat absoluut niet het geval is. „Maar, ik heb mijn best gedaan gewoon mijzelf te blijven. Tyler heeft ons team echt op de juiste manier in de film verwerkt, het is allemaal heel natuurlijk en voelt hetzelfde aan als de show. We deden dus ook gewoon of we een normale aflevering op aan het nemen waren.”