Nieuws/Entertainment
1948678867
Entertainment

Touriya Haoud over voogdijoorlog: ’Mijn kinderen zijn mijn alles’

Vijf jaar geleden maakten Touriya Haoud en Greg Vaughan bekend uit elkaar te gaan. Maar over een ding kunnen ze het maar niet eens worden: de voogdij.

Inmiddels is er een heuse voogdijoorlog losgebarsten, zo vertelt een geëmotioneerde Touriya aan Shownieuws. „Het is gewoon heel moeilijk. Je denkt nooit dat je tien jaar getrouwd bent geweest met iemand en dat je dan op een punt komt waar je gewoon moet vechten voor je eigen kinderen.”

Greg heeft inmiddels een nieuwe liefde en wil verhuizen van Los Angeles naar New York mét de kinderen. „Ik zou nooit mijn kinderen ontdoen van hun vader, want hij is gewoon een geweldige vader en ik ben ook een geweldige moeder. Ik vind dat we beiden in hun leven moeten zijn. Natuurlijk komen er nieuwe partners bij kijken, maar het moet niet zo zijn dat je zegt: ’Oh, nu wil ik bij mijn vriendin gaan wonen en ik wil honderd procent en jij komt maar gewoon lekker op bezoek een paar keer per jaar’.”

De rechter hoopt nu dat Touriya en Greg er door middel van mediation alsnog uit gaan komen. Anders staat er voor september een rechtszaak gepland. „Dan is het zijn verhaal en mijn verhaal en dan besluit de rechter wat er gaat gebeuren. Mijn kinderen zijn mijn alles, dat laat ik me niet ontnemen.”

De twee hebben drie zoons samen, Jathan, Cavan en Landan.