Nieuws/Entertainment
195081023
Entertainment

Broer Ellen DeGeneres is aanvallen op zus zat

De broer van Ellen DeGeneres is er helemaal klaar mee dat iedereen zijn zus blijft aanvallen. Vance DeGeneres heeft dan ook een duidelijke boodschap op Facebook geplaatst: „Ik verzeker jullie, het is allemaal bullshit.”

Vance, die eerder als correspondent voor de Daily Show werkte, vraagt zijn Facebookvrienden die zijn zus niet steunen, hem te ontvrienden op het sociale medium. „Mijn zus wordt bruut aangevallen. En ik verzeker jullie, het is allemaal bullshit”, aldus Vance. „Ik postte gisteren een statement dat ik achter haar sta, en maar een paar van mijn ’vrienden’ reageerden daarop. Ik ben het zo zat dat mijn zus onder vuur ligt. Ze heeft zich altijd ingezet tegen pesten en zal dat altijd blijven doen. Ze is een slimme, sterke vrouw die een positieve bijdrage aan de wereld heeft geleverd.”

De laatste dagen hebben meer mensen Ellen een hart onder de riem gestoken. Kevin Hart schreef: „Ik ken Ellen al jaren, en ik kan eerlijk zeggen dat ze een van de tofste mensen op de planeet is. Ze heeft mijn familie en team vanaf het begin met liefde en respect behandeld.” Katy Perry liet weten: „Ik weet dat ik niet voor anderen kan spreken, maar ik wil zeggen dat ik altijd positieve ervaringen heb gehad met Ellen en haar show. We hebben allemaal gezien hoe ze haar platform al decennia gebruikt om voor meer gelijkheid te vechten.” En Diane Keaton prees Ellen om de dankbaarheid en het geluk dat de presentatrice uitstraalt.”

De talkshowhost ligt momenteel onder vuur vanwege een vermeend ’onvriendelijk werkklimaat’ achter de schermen bij haar middagshow.