Entertainment/Sterren
1952092459
Sterren

André Hazes (senior) voor het eerst te vinden op sociale media

Fans van André Hazes (senior) kunnen de volkszanger bijna zeventien jaar na zijn dood volgen via Instagram en Facebook. Hazes heeft sinds woensdag accounts op sociale media.

Volgers worden op de pagina's op de hoogte gehouden van 'nieuwe ontwikkelingen' rond de nog altijd zeer populaire volkszanger. Daarnaast wordt er teruggeblikt op hoogtepunten uit zijn carrière. Op Instagram heeft Hazes inmiddels een paar honderd volgers.

Rachel schrijft er zelf over op haar Instagramaccount: „Hoe mooi is het voor de fans dat André nu ook zijn eigen Instagram & Facebook account heeft. @andrehazesofficieel Wij zullen veel met jullie delen, zodat jullie van vele mooie momenten kunnen meegenieten. ❤️.”

De zanger, die in 2004 overleed, zou dit jaar zijn 70e verjaardag hebben gevierd. Om die reden werd ook de vierdelige documentaireserie 'Kleine Jongen: Het echte leven van André Hazes' gemaakt, waarvan woensdagavond de eerste aflevering wordt uitgezonden op NPO 3. Ook verschijnen de komende maanden zijn eerste studioalbums opnieuw op vinyl.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo