Nieuws/Entertainment
1953446594
Entertainment

Ryan Reynolds stuurt 11-jarige fan met lymfeklierkanker hartverwarmend bericht

Ryan Reynolds heeft een opbeurende boodschap opgenomen voor een elfjarige Deadpool-fan uit Canada. Het jongetje heeft de ziekte van Crohn en lijdt aan lymfeklierkanker.

Toen Ryan Reynolds, zelf Canadees, daarvan hoorde, nam hij een persoonlijk bericht op voor de fan, Brody Dery, meldt People. „Brody, hier is Ryan Reynolds”, begon de 44-jarige acteur. „Ik hoorde net wat van jouw verhaal en wilde je deze video sturen om je te laten weten dat ik aan je denk. Ik stuur je tonnen liefde en stuur je kracht, wat voor kracht ik ook maar heb.” Daarmee knipoogt hij naar zijn personage, superheld Deadpool in de gelijknamige film, die verschillende superkrachten heeft, al staan die in de film op de achtergrond.

Reynolds vervolgde zijn bericht met de bemoediging dat Brody veel mensen in zijn leven heeft die veel om hem geven. „Ik weet dat je hier doorheen moet, ik weet dat het een uitdaging is de laatste tijd, maar weet je Brody: jij bent precies de man voor deze klus. Dus ik stuur je veelliefde. Ik hoop je persoonlijk te kunnen ontmoeten een van deze dagen, hou vol.:

Volgens Brody’s moeder Randi, reageerde het jongetje stomverbaasd toen hij de video zag. „Hij bleef maar zeggen dat hij zich speciaal voelde, als een filmster”, vertelt ze aan het Candadese CTV News.

Vorig jaar werd Brody gediagnosticeerd met lymfeklierkanker. Zijn moeder heeft haar baan opgegeven om voor hem te zorgen sinds zijn gezondheid sterk achteruit is gegaan. Voor zijn behandelingen moet ze regelmatig negen uur rijden naar het ziekenhuis, wat hen vooral tijdens de coronapandemie zwaar valt. Om haar zoontje wat op te vrolijken, keken ze Deadpool en een dag later kwam op haar aanvraag de bijzondere videoboodschap binnen. Brody en zijn moeder hebben het filmpje al talloze keren opnieuw bekeken.