Nieuws/Entertainment
1953784530
Entertainment

Gaat Michael van der Plas opnieuw voor ’Barbie’?

Naomi vlak voor haar ’zoveelste’ cosmetische ingreep.

Naomi vlak voor haar ’zoveelste’ cosmetische ingreep.

Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi Collinda brengen geregeld een bezoekje aan de cosmetisch kliniek van Diana Gabriels. Van Michaels ex-vriendin Samantha van der Plas, alias Barbie, was al bekend dat ze niet vies is van een prikje hier of een sneetje daar. Het lijkt erop dat Naomi haar door alle ingrepen nu van de ’Barbie-troon’ stoot.

Naomi vlak voor haar ’zoveelste’ cosmetische ingreep.

Naomi vlak voor haar ’zoveelste’ cosmetische ingreep.

„Net als een auto die af en toe een APK-keuring nodig heeft, moeten wij dat ook”, zegt Michael tegenover de camera’s van het Net5-programma Plastic Fantastic die zijn vriendin Naomi op de voet volgen.

Naomi (24) is hard op weg om de nieuwe Samantha te worden die menig cosmetisch operatie heeft moeten ondergaan om op een ’echte’ Barbie te lijken. In anderhalf jaar tijd heeft Michaels nieuwe vriendin namelijk een hoop aan zichzelf laten sleutelen. Naast twee mid-facelifts en opvulling van haar fronsrimpel, heeft ze ook haar borsten, billen, jukbeenderen, kaaklijn, kin én kauwspieren onder handen laten nemen. Goed voor 12.000 euro aan kosten.

Je zou denken dat Naomi nu wel zo’n beetje elke cosmetische operatie die er bestaat heeft ondergaan. Toch is ze nog steeds niet tevreden met zichzelf. Ze wil namelijk óók nog een Dubai-neusje en Los Angeles-heupen. In normaal Nederlands: een smallere neus en rondere heupen.

Na deze ingrepen denkt Naomi helemaal ’klaar’ te zijn: „Er is nu niks meer wat je aan mij kan doen. Alles is gedaan.” Eerst zien, dan geloven.