Entertainment/TV
1957460055
TV

Mogelijk ’oud’ personage terug in Grey’s Anatomy

Actrice Ellen Pompeo.

Actrice Ellen Pompeo.

Met vijftien seizoenen achter de rug, reeks zestien in de startblokken en seizoen zeventien al aangekondigd, willen de makers van Grey’s Anatomy alles uit de kast halen voor een spannend verhaal. De producenten van de populaire ziekenhuisserie zijn dan ook bezig een bekend personage terug te halen.

Actrice Ellen Pompeo.

Actrice Ellen Pompeo.

„Ik hoop iemand terug te brengen”, zei producente Krista Vernoff volgens verschillende Amerikaanse media tijdens een persconferentie. „Er is iemand van wie ik hoop dat diegene dit jaar terugkomt, maar het is echt onzeker. Ik doe mijn best.” Om welk personage en om hoeveel afleveringen het gaat, wil Krista uiteraard nog niet verklappen.

Wel vertelde ze dat er in de zestiende reeks, die vanaf 26 september te zien is in de Verenigde Staten, ook wat te lachen valt. „Er komen hele leuke en grappige dingen aan.”

Grey’s Anatomy, dat in Nederland op Net5 wordt uitgezonden, is de langstlopende ziekenhuisserie ooit. Het record stond hiervoor op naam van ER (1994-2009), dat medische drama tikte de vijftien seizoenen aan.