Nieuws/Entertainment
1959232618
Entertainment

Humberto steekt bedrogen Leontine een hart onder de riem

Humberto Tan met Marco Borsato.

Humberto Tan met Marco Borsato.

De affaire van Marco Borsato met pianiste Iris Hond is ook de Nederlandse sterren niet ontgaan. Op sociale media zijn ze er dan ook als de kippen bij om de hitzanger en, met name, de bedrogen Leontine Borsato een hart onder de riem te steken. „Love you two so, so, so, so much!”

Humberto Tan met Marco Borsato.

Humberto Tan met Marco Borsato.

In reactie op zijn onthulling in weekblad Privé, deelde zowel Marco als zijn vrouw Leontine een aantal regels van zijn verklaring. En dat het stel veel vrienden heeft in de showbizzwereld, werd al snel duidelijk. De hartjes en steunbetuigingen vliegen je om de oren.

„Lieve Marco en Leontine, al sinds de eerste keer dat ik jullie ontmoet heb ben ik onder de indruk van jullie als mens en als koppel. Eerlijk en oprecht met zoveel liefde”, schrijft onderneemster en presentatrice Olcay Gulsen. Ontwerpster Winonah de Jong noemt de twee een voorbeeld. „Fantastisch koppel en prachtmensen! Liefde overwint alles.”

Inspiratie

Visagist en hairstylist Leco van Zadelhoff, met wie Leontine al jarenlang samenwerkt, zegt: „Wat een mooi lief en echt koppel!” Voor musicalster Romy Monteiro vormen de zanger en de televisiepresentatrice een bron van inspiratie. „Ik hou van jullie prachtige liefde! Wat een enorme inspiratie voor een mooi lang en menselijk huwelijk!”

Humberto Tan, die als ervaringsdeskundige kan worden gezien, reageert met een emoji van een vuurtje en een hartje. Daniëlle Oerlemans steekt haar liefde voor het stel niet onder stoelen of banken: „Love you two so, so, so, so much!”

Kinderen

Niet alleen de BN’ers steunen Marco en Leontine door dik en dun, ook de kinderen van het showbizzstel laten weten onvoorwaardelijk achter hun ouders te staan. „Love you both!”, schrijft zoon Luca, terwijl dochter Jada reageert met hartjes. Leontine beantwoordt het bericht van haar man met de woorden: „Hou van jou met heel mijn hart en ziel.”