Nieuws/Entertainment
1959894851
Entertainment

Slanke Adele schittert op verjaardagsfeest Drake

Adele is onderwerp van gesprek, sinds op foto’s van de zangeres die aanwezig was bij het verjaardagsfeest van rapper Drake, duidelijk te zien is dat zij is afgevallen.

Volgens Pagesix heeft de Britse, die eerder dit jaar bekendmaakte te gaan scheiden van Simon Konecki, haar gewichtsverlies te danken aan het nemen van pilateslessen.

Een insider laat weten aan Daily Mail: „Ze heeft weer lol in het leven en dat is voor haar heel belangrijk, naast de zorg voor haar zoon Angelo. Dat ze ook nog is afgevallen is mooi meegenomen, maar haar vrienden zijn vooral blij dat het weer goed gaat met haar.”

Zelf plaatste Adele ook een kiekje van zichzelf op Instagram, waarbij ze Drake feliciteert met zijn verjaardag. „Ik wil een van de aardigste en grappigste mensen die ik ooit heb ontmoet van harte feliciteren.”

Drake en Adele zijn sinds een jaar dikke maten, nadat zij een concert van hem bezocht. Sindsdien zijn ze regelmatig in elkaars gezelschap gezien en huurden ze onder andere een bowlingbaan voor henzelf en een paar andere vrienden af.