Nieuws/Entertainment
1966375
Entertainment

Poll: Hoe gaat het nieuwe prinsje heten?

Prins William, Catherine en het nieuwe prinsje

Prins William, Catherine en het nieuwe prinsje

Naar alle verwachting wordt de naam van het maandag geboren prinsje donderdag bekend gemaakt. Maar, nieuwsgierig als de mens is, wordt er al volop gespeculeerd over hoe de baby van prins William en Catherine zal gaan heten en lopen de wedkantoren vol.

Prins William, Catherine en het nieuwe prinsje

Prins William, Catherine en het nieuwe prinsje

Prins William liet eerder al weten dat zijn zoon een sterke naam krijgt. Tot nu toe werd er met name gewed op Arthur, Albert, James, Louis en Philip, maar inmiddels is er een nieuwe naam aan dit lijstje toegevoegd die bovendien op dit moment favoriet is: Alexander

Prins William grapte woensdag dat hun zoontje wel eens zo zou kunnen gaan heten, nadat hij een gesprek had gehad met Alexander Downer, voormalig lid van het Australische parlement. Ook grapte hij dat het kindje mogelijk Jerry zou gaan heten. Begin april zei hij nog dat het prinsje Jack genoemd zou worden. Dit naar aanleiding van het winnende doelpunt van Aston Villa-voetballer Jack Grealish tegen Cardiff.

Op de tweede plaats staat de vorige nummer-1 Arthur met een kans van 4/1. Hierna volgen James (6/1), Albert en Louis (8/1).

Wat denk jij hoe het nieuwe prinsje zal gaan heten? Stem nu via Twitter!