Nieuws/Entertainment
1967448506
Entertainment

Drake en Kylie Jenner een stel?

Drake

Drake

Volgens insiders zou realityster en zakenvrouw Kylie Jenner (22) aan het daten zijn met rapper Drake. De twee zouden het al een maand lang erg gezellig hebben samen.

Drake

Drake

Op het feest voor Drake zijn 33ste verjaardag in de Goya Studios in Hollywood is het allemaal begonnen. Op het feest waren veel bekende artiesten waaonder Adele en Snoop Dogg. Kylie stond met haar vrienden naast Drake een aantal liedjes mee te zingen. „Ze danste niet met hem, maar er was wel duidelijk een connectie”, aldus een anonieme aanwezige in entertainmentblad Us Weekly.

Ook andere aanwezigen viel het op dat de twee het goed met elkaar konden vinden. „Ze was aan het lachen in zijn bijzijn. Ze leken echt van elkaars gezelschap te genieten. Hij was die avond trouwens een echte gentleman”, verklapte een andere bron na het feest aan Page Six. Een derde bron vertelde onlangs aan showbizzblad People dat Kylie sinds haar breuk met Travis Scott veel tijd met Drake doorbrengt ’op een romantische manier.’

Volgens de ingewijde is Drake, die eerder een relatie had met Rihanna en romantisch werd gelinkt aan Jennifer Lopez, al lang maatjes met Jenner omdat hij een goede vriend is van de familie. Of hun vriendschap nu ook de basis zal vormen van een serieuze relatie? Dat durven de kennissen niet te beweren. Ze zijn het wel eens met het feit dat ’Drake altijd al een zwak voor Kylie heeft gehad.’

Kylie en Travis Scott (28) maakten eerder dit jaar bekend een punt achter hun relatie te zetten. Dit op een vriendschappelijke manier met dochter Stormi (1) in het belang.