Nieuws/Entertainment
1971756
Entertainment

’Ik was er altijd op gebrand om onze relatie buiten de schijnwerpers te houden’

Het model dat relatie had met Avicii deelt hartverscheurende brief

Tim Bergling, zoals dj Avicii eigenlijk echt heette, had een relatie met het Tsjechische model Tereza Kačerová. In een brief die ze op Instagram post vertelt ze dat hij een lieve stiefvader voor haar zoontje was en dat ze zelfs al dachten aan gezinsuitbreiding. Naast de hartverscheurende woorden, deelt ze ook een collage met verschillende foto’s met Avicii.

„Lieve Tim”, begint het 28-jarige Tsjechische model, dat in het Amerikaanse Vermont is opgegroeid, haar brief. „Ik heb de laatste dagen gewacht om wakker te worden, gewacht op iemand die me zou zeggen dat dit een misselijke grap is, een vreselijke fout. Ik denk dat het idee dat ik je nooit meer zal zien nu pas begint door te dringen.” In de boodschap haalt ze herinneringen op aan hun tijden samen en spreekt ze over de plannen die ze hadden voor de toekomst.

„Elke keer als ik denk aan iets wat we nooit meer samen zullen afmaken, voel ik fysieke pijn in mijn hart. We hebben nooit de Harry Potter-marathon afgemaakt. Ik heb je nooit meer kunnen overtuigen dat de naam van onze dochter Serafina moet worden. Je hebt nooit de tattoo op je arm kunnen afmaken”, schrijft Tereza.

Ook laat ze weten dat ze hun relatie het liefst geheim had gehouden. „Ik was er altijd op gebrand om onze relatie buiten de schijnwerpers te houden, omdat ik wilde dat het alleen van ons was en ik geen behoefte had aan de gekte. Maar ik heb altijd gedacht dat wanneer ik het met de rest van de wereld zou delen, tegen die tijd wel zwanger zou zijn van ons kind. Niet wetende dat het heel anders zou lopen..”

Deze brief volgt op de tweede verklaring die Avicii’s familie naar buiten heeft gebracht, waarin ze duidelijk maakten dat de dj ’niet meer verder kon’. Daarnaast bracht de Zweedse krant Aftonbladet naar buiten dat hij overleden zou zijn in het huis van een familielid van de sultan van Oman. Een woordvoerder van de artiest weigerde om te bevestigen dat hij zelf een einde aan zijn leven zou hebben gemaakt.