Nieuws/Entertainment
1975466
Entertainment

Sven Kramer: ’Help, ik heb Naomi zwanger gemaakt’

Naomi van As en Sven Kramer

Naomi van As en Sven Kramer

Naomi van As en Sven Kramer krijgen samen een kindje. Dat maakte de profschaatser zondagmiddag bekend op Twitter.

Naomi van As en Sven Kramer

Naomi van As en Sven Kramer

Met een afbeelding van Kluuns boek Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt kondigt de Olympisch kampioen schaatsen de zwangerschap van zijn vrouw aan, terwijl oud-hockeyster Naomi (34) zelf op Instragram het grote nieuws bekendmaakt, met een foto van haar en Sven (32) samen en de tekst ’Baby onderweg’.

Het is het eerste kindje van het sportieve stel dat al elf jaar samen is; jaren waarin ze beiden op hun eigen vakgebied geweldige sportprestaties neerzetten. Sven Kramer won tijdens de laatste Olympische Spelen in februari opnieuw een gouden medaille op de vijf kilometer en maakte toen een opvallend gebaar richting zijn Naomi, die op de tribune zat: met zijn rechterhand maakte hij een bollend gebaar voor zijn buik. Hij beweerde toen dat het gebaar voor zijn sponsor bedoeld was. „Hij noemt me altijd dikke.”

De miljoenen tv-kijkers die toen - ten onrechte, zo leek het - dachten dat hij vader werd, blijken er nu toch niet zo ver naast hebben gezeten: naar verluidt is de voormalig hockeyster en Olympisch kampioene al minstens drie maanden zwanger.