Nieuws/Entertainment
197562174
Entertainment

Paul Rudd in remake Ghostbusters

Paul Rudd krijgt een rol in de nieuwe Ghostbusters-film van Sony, meldt Variety. De hoofdrollen in de film, die uitkomt in 2020, worden vertolkt door Stranger Things-acteur Finn Wolfhard en Mckenna Grace.

Volgens bronnen speelt Rudd een leraar in de film. Sigourney Weaver, Dan Aykroyd en Bill Murray, die in de originele versie van Ghostbusters speelden, zijn ook te zien in de film. Het gerucht gaat dat ook origineel castlid Annie Potts opnieuw haar rol vertolkt in de remake. Het verhaal gaat over een alleenstaande moeder, gespeeld door Carrie Coon, en haar zoon, gespeeld door Wolfhard.

De eerste Ghostbusters-film verscheen in 1984 en was destijds een van de meest succesvolle komedies. Vijf jaar later kwam het vervolg uit, dat - ondanks gemengde reacties - een van de best bezochte films van dat jaar was. In 2016 werd daarnaast een reboot gemaakt, waarbij de hoofdrollen in plaats van door mannen, zoals in de originele films, door vrouwen werden gespeeld. Een groot deel uit de oorspronkelijke cast maakte hierin ook een cameo.