Nieuws/Entertainment
1976102058
Entertainment

Jennifer Lopez en Alex zetten villa in Malibu te koop voor 7,5 miljoen euro

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez zetten hun strandvilla in Malibu een jaar na aanschaf alweer te koop. Het powerkoppel kocht het pand in 2019 voor 5,6 miljoen euro van acteur Jeremy Piven en hoopt het nu voor 7,5 miljoen euro door te verkopen. Dit meldt TMZ.

In eerste instantie huurden Jennifer en Alex de bekende Amerikaanse binnenhuisarchitect Joanna Gaines in om het huis te verbouwen. Hoewel Gaines en haar man Chip normaal gesproken alleen klussen aannemen in de buurt bij hun ranch in Waco, Texas, maakten ze voor J.Lo en ARod een uitzondering. Ze vlogen naar Malibu om plannen te maken voor de verbouwing en al snel werd de deal beklonken. Naast de verbouwing zouden er ook opnames gemaakt worden voor de nieuwe tv-zender van Joanna en Chip, die oorspronkelijk dit najaar gelanceerd zou worden.

Vanwege het coronavirus werd er een streep gezet door alle gemaakte plannen en besloten Lopez en Rodriguez de villa van de hand te doen. Dakloos wordt het stel niet, want ze bezitten huizen in onder meer New York, Bel-Air, Florida en The Hamptons.