Entertainment/Gossip
1977064605
Gossip

’Kat von D betrapt inbreker met hoge nood op heterdaad’

Kat von D heeft naar verluidt in de nacht van zaterdag op zondag de schrik van haar leven gehad toen zij een inbreker op heterdaad betrapte in haar huis. De man die het huis van de bekende Amerikaanse tattoo-artist was binnengedrongen vertelde de politie dat hij slechts gebruik wilde maken van het toilet, meldt entertainmentsite TMZ.

Het was rond 22.15 uur toen Von D opeens lichtstralen door haar huis zag bewegen, vertelt een politiebron aan TMZ. De artieste zou daarop snel haar 3-jarig zoontje uit bed hebben gehaald, de tuin in zijn gevlucht en het alarmnummer hebben gebeld. Agenten zouden even later op de bovenverdieping een dwalende dertiger aan hebben getroffen die zei het huis te hebben gekocht en op zoek te zijn naar een toilet. Ondanks dat er volgens de politie geen braaksporen werden aangetroffen, werd de man wel ingerekend wegens woninginbraak.

Of de man bekend was met het feit dat het huis van de bekende tattoo-artist is, is niet duidelijk. Het huis van Von D staat wel te koop, iets dat recent breed is uitgemeten in de pers.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop