Entertainment/Sterren
1978339240
Sterren

André Hazes en Sarah van Soelen gaan samenwonen

André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen laten er geen gras over groeien. De twee zijn nog maar een maand officieel samen en gaan binnenkort al samenwonen.

De geruchten dat André een nieuw huis ging kopen gingen al een tijdje rond, maar zijn nu bevestigd door zijn management aan Shownieuws. „Het klopt inderdaad dat André gelukkig zijn eigen plek gevonden heeft en een appartement heeft gekocht. Dat Sarah hier ook bij zal intrekken lijkt mij voor de hand liggend.” De zanger heeft naar verluidt een appartement gekocht op slechts een paar kilometer afstand van waar zijn ex Monique Westenberg woont.

Onlangs onthulde André in weekblad Privé dat hij toe is aan de volgende stap in zijn relatie met Sarah. Hij woont sinds de breuk met Monique onder één dak met Sarah en zijn schoonouders. „Ik moet eerlijk zeggen dat ik er heerlijk zit. Wat dat betreft hoef ik niet weg, maar op een gegeven moment is het echt wel tijd om wat voor mezelf te zoeken. Een eigen plek en weer het leven oppakken.” André voegde daaraan toe dat hij zichzelf ’niet meer alleen’ ziet wonen.