Nieuws/Entertainment
1979774
Entertainment

Moeder Deborah: ’Tim mishandelde mijn dochter’

De moeders van Deborah en Tim die deelnamen aan Temptation Island, zijn druk met moddergooien. Zo beweert Deborah’s moeder dat hij haar gekleineerd zou hebben en op Facebook doet ze er nog een schepje bovenop: Tim zou de ribben van haar dochter hebben gebroken.

Een woedende Vera, de moeder van Tim zegt daarover in Dag Allemaal: „Je mag véél zeggen van mijn zoon. Maar hem beschuldigen van psychisch geweld? Dat pik ik niet!”

Tim, die samen met zijn moeder een eenmalig interview geeft aan het blad, zegt van tevoren afspraken te hebben gemaakt met zijn ex. „Deborah en ik hadden één afspraak gemaakt voor we naar Thailand vertrokken. Wat er ook zou gebeuren tijdens of na ‘Temptation’, we zouden het netjes houden. Geen moddergevecht in de media. Geen kwaadsprekerij, geen oude koeien uit de sloot halen. Ik heb mij daar altijd aan gehouden. In heel ‘Temptation Island’ hoor je mij geen kwaad woord spreken over Deborah.”

Hij vervolgt: „Ik heb haar opgehemeld! Zelfs toen ik gevoelens kreeg voor Cherish, blééf ik zeggen dat Deborah dat niet verdiende. En dan lapt ze mij dít.” Hiermee doelt de 31-jarige Vlaming op het interview dat zijn ex-vriendin eerder heeft gegeven aan Dag Allemaal.

Tim zegt te overwegen een aanklacht in te dienen. „Wel, dan mag ze die bewijzen eens tonen. Deborah is op haar werk weleens van een ladder gevallen, maar bij mijn weten had ze enkel een wond aan haar hoofd. Ik heb in elk geval nóóit een vinger naar haar uitgestoken. En mocht dat wel zo zijn, waarom zou ze dan vier jaar lang bij mij zijn gebleven? Ik overweeg stilaan om klacht in te dienen tegen Deborah.”