Nieuws/Entertainment
1983958
Entertainment

Elsa Pataky is verbaasd nog steeds met Chris Hemsworth te zijn

Elsa Pataky en Chris Hemsworth

Elsa Pataky en Chris Hemsworth

Elsa Pataky, die sinds 2010 getrouwd is met Avengers: Infinity War-acteur Chris Hemsworth, is dankbaar dat hun relatie nog steeds stand houdt, ondanks alle druk in hun leven.

Elsa Pataky en Chris Hemsworth

Elsa Pataky en Chris Hemsworth

„Alles gaat bij ons snel, ik weet niet hoe we het overleefd hebben als koppel. We zijn getrouwd en een jaar later hadden we kinderen”, vertelt Pataky, bekend van onder andere een aantal Fast & Furious-films, aan Vogue Magazine. „Het legt heel veel druk op je huwelijk, maar we zijn er goed uitgekomen. We hebben beide erg sterke persoonlijkheden, maar houden heel veel van elkaar. We zorgen wel dat het werkt.”

„Ik het begin was het zo mooi. Toen ik Chris ontmoette was hij nog helemaal niet bekend, maar ik ben met hem mee gegroeid en samen mochten we al zijn successen en grote veranderingen in zijn leven beleven. Toen was hij in een keer beroemd en ook dat konden we samen delen. Het is erg goed dat we dat samen hebben kunnen doen. Het kan erg moeilijk zijn als je ineens zo groot bent, terwijl je daarvoor nog onbekend was.”