Nieuws/Entertainment
1984070
Entertainment

Billy moet Utopia weer verlaten

Billy Bakker

Billy Bakker

Billy Bakker moet Utopia weer verlaten. Ze werd dinsdag geëlimineerd door de overige Utopianen, zo was te zien op de livestream van het programma. Deze week ging de strijd tussen Billy en Fay. Beide dames werden maandag genomineerd voor de eliminatie. Dinsdag werd er gestemd. De eindstand werd vier stemmen voor Fay en drie voor Billy.

Billy Bakker

Billy Bakker

„Ik heb een fantastische tijd gehad”, reageert ze. „Ik ben een goede verliezer. Als je keuzes maakt moet je de consequenties dragen.” Ze vertelt dat de hele groep haar dierbaar is en ze wenst iedereen heel veel succes. Een speciaal woordje is voor haar vriendin Romy. „Maak er wat van”, zegt ze lief tegen haar huilende maatje. Als het tijd is om echt afscheid te nemen, lukt het Billy niet meer om haar tranen weg te slikken. Huilend neemt ze afscheid van de Utopianen.

Kunstenares Billy Bakker (35) was een van de eerste inwoners. Ze arriveerde op oudejaarsdag 2013 op het terrein en vertrok in oktober 2014 nadat haar geliefde Ruud werd weggestemd. Billy maakte in de zomer van 2016 haar rentree. De Utopianen wonen nog tot de finale op vrijdag 1 juni in de loods. Het realityprogramma maakt daarna meteen een doorstart op een nieuw stuk land en met aanvankelijk vijf inwoners. Het programma trekt elke dag gemiddeld 600.000 kijkers.