Nieuws/Entertainment
1984279
Entertainment

Olivia Newton-John: Het is te laat voor een Grease-reünie

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John

Fans willen niets liever dan dat Olivia Newton-John terugkeert in de rol van Sandy voor het 40-jarig bestaan van de film Grease, maar de actrice zou niet weten hoe dat überhaupt zou kunnen nu ze allemaal ’zo oud’ zijn.

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John

„Het is te laat. Hoe zag je dat voor je dan? Worden we allemaal in een verzorgingstehuis gezet? Ik kan me niet indenken dat het nog zou werken, maar je weet nooit wat iemand nog bedenkt”, vertelt Newton-John aan Bang Showbiz. „Als iemand nog een fantastisch idee heeft, dan wil ik het natuurlijk overwegen. Als John (Travolta) ’ja’ zegt, doe ik het ook. We kunnen het niet zonder elkaar doen. We zullen zien wat de toekomst ons brengt.”

„Ik heb nog steeds contact met John en DiDi Conn, zij speelde Frenchy. Zij zijn de twee die ik nog het vaakst zie. Zodra we in dezelfde stad zijn, spreken we af”, zegt ze tegen Forbes.com. „Iedere keer dat we elkaar zien, is het alsof we gisteren nog samen waren. We gaan gewoon verder waar we gebleven zijn. Met de anderen heb ik nog contact via de mail.”