Entertainment/Sterren
1985254679
Sterren

Renze Klamer weer gelukkig in de liefde

Renze Klamer heeft zijn nieuwe relatie bevestigd. Op Instagram deelt hij drie foto’s van zijn nieuwe vriendin Dhena Florance, waarop de twee onder meer knuffelend te zien zijn. „Blij met jou”, schrijft De Vooravond-presentator erbij.

De felicitaties voor het nieuwe stel stromen binnen. Zo delen onder anderen Chantal Janzen, Fidan Ekiz en Marlijn Weerdenburg rode hartjes onder zijn post. Klamer, die eerder aangaf sinds zijn scheiding veel aandacht te krijgen van vrouwen, wordt ook gewaarschuwd voor de gebroken harten die hij met dit nieuws zou kunnen veroorzaken. „Veel geluk gewenst lieve Renze. Voor jou en je vriendin, maar ook voor alle gebroken harten van de vrouwen die nu deze foto zien en kapot gaan van binnen”, schrijft cabaretière Soundos el Ahmadi. Zo baalt Splinter Chabot van het nieuws. „Noooo! Ik dacht dat ik nog kans maakte”, reageert de presentator.

Het is niet bekend sinds wanneer de twee een koppel vormen. Renze was eerder zo’n vier jaar getrouwd met zangeres Pearl Jozefzoon, met wie hij kinderen Ezra en Naomi kreeg. In 2019 zetten zij een punt achter hun huwelijk.