Entertainment/TV
198639836
TV

Rick Brandsteder vervangt Kaj Gorgels in Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is vanaf augustus naast Nicolette Kluijver te zien als presentator van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. De bekende oud-deelnemer van het survivalprogramma neemt het stokje over van Kaj Gorgels omdat die te druk is met andere projecten, meldt RTL donderdag.

„Een droom die uitkomt!”, zegt Rick over zijn nieuwe tv-klus. „Na zelf ooit in 2014 een maand als expeditielid op een onbewoond eiland gebivakkeerd te hebben, is het een grote eer om nu aan de andere kant te staan. En ik ben in goede handen van dierbare vriendin en ervaren presentatrice Nicolette Kluijver. Wederom een avontuur dat ik niet had willen missen!”

Gorgels, die het programma sinds 2009 presenteerde, is niet beschikbaar wegens andere werkzaamheden. Hij gaat de reeks daarom thuis kijken, laat hij weten. „Het was een droom om Expeditie Robinson te presenteren, maar helaas vallen de opnames niet te combineren met mijn andere projecten. Ik wens de kandidaten, crew, Rick en Nicolette onwijs veel plezier en succes bij dit prachtige format. Ik ga straks iedere week weer ouderwets op de bank kijken.”

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson begint op zondag 28 augustus. Wie er ditmaal deelnemen wordt op een later moment duidelijk.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop