Nieuws/Entertainment
1986698
Entertainment

Strikt Privé

Bijna een maand lang hield ANDRÉ HAZES zijn mond, om nu toch toe te geven dat hij ‘dingen heeft verpest’ en dat zijn relatie met MONIQUE in een fikse crisis is beland. Weken geleden ving Privé al de eerste geluiden op dat het totaal mis zou zijn tussen de twee, die in vier jaar tijd al zo veel ups en downs beleefden.

Hoge pieken en diepe dalen horen al sinds generaties bij de familie Hazes en leverden enkele van de mooiste liedjes uit de muziekgeschiedenis op. Maar voor henzelf, en vooral voor de kleinste DRÉ, is het niet mét en niet zonder elkaar kunnen, het tegenovergestelde van de ‘rust en regelmaat’ die juist goed voor hem zouden zijn.

Vanaf pagina vier: het laatste nieuws uit de Hazes-gelederen.

Over wie we geen zorgen hoeven te hebben: onze Koning en zijn gezin! ‘Team Oranje’ veroverde niet alleen Groningen (of moet ik over die getroffen provincie zeggen: héroverde?), ook de foto’s aan de vooravond van Koningsdag lieten een bijzonder hecht gezin zien. Het geluk spat ervan af.

Voor de sessie van fotograaf ERWIN OLAF hebben wij op ons mooie papier de nodige ruimte uitgetrokken, en u ziet natuurlijk de leukste beelden uit de Martinistad, die ons staatshoofd een ontspannen 51ste verjaardag bezorgde.