Nieuws/Entertainment
1987415096
Entertainment

Jamai Loman blikt een jaar na dato terug op operatie

Precies een jaar nadat Jamai Loman een nieuwe nier ontving, blikt hij zaterdag op Instagram terug op de operatie. „Precies een jaar geleden kreeg ik mijn nier en alles gaat meer dan goed dus extra happy vandaag!!”, schrijft 33-jarige zanger bij een foto. Hij voegt daar nog drie hartjes aan toe.

Op het bericht reageren ook veel bekenden, onder wie Nicolette Kluijver, Nicolette van Dam, Fred van Leer, Glennis Grace en Chantal Janzen. Zij wensen hem met hartjes veel liefde toe.

Jamai maakte in november bekend dat hij een niertransplantatie had ondergaan. De nier, die hij nodig had vanwege chronisch hartfalen, kreeg hij van zijn zwager Andy. „Een onbeschrijflijke gift” noemde hij dat destijds. „Ik ben heel dankbaar, dat is heel moeilijk om in woorden uit te drukken.”

Na zijn transplantatie riep de Idols-winnaar Stichting Overwinnaars in het leven. De stichting zet zich in voor ’mensen wier lichaam hen in de steek heeft gelaten door bijvoorbeeld een ziekte of ongeluk en die extra support nodig hebben om hun leven weer op de rails te krijgen’.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd