Nieuws/Entertainment
1988551
Entertainment

Moederschap maakt van Kylie Jenner een beter mens

Het moederschap maakt van Kylie Jenner een beter mens. Dat zegt de socialite in een vraaggesprek met London Evening Standard. Kylie beviel in februari van haar eerste kind, dochter Stormi.

Sindsdien brengt de kersverse moeder zoveel mogelijk tijd door met haar kindje. Ondanks dat krijgt ze veel kritiek omdat ze vaak in het openbaar wordt gespot zonder Stormi. Zo was ze onlangs aan het feesten op het muziekfestival Coachella. Ze weerlegde de kritiek en vertelde dat ze het moeilijk vindt haar dochtertje alleen te laten. "Elke keer als ik vertrek voel ik stress omdat ik haar alleen moet laten.” Ook zei Kylie dat ze altijd aan Stormi denkt. “Ik zou liever bij haar zijn of wensen dat ze overal mee naartoe kan. Als ze oud genoeg is, zal ik haar overal mee naartoe nemen."

“Ik denk meer aan de toekomst vanwege haar”, liet Kylie nog optekenen. "Ik ben minder egoïstisch. En ik hou ervan om luiers te verschonen. Het geeft veel voldoening, om haar weer schoon te maken." En op de vraag of Stormi zal verschijnen in de realityshow Keeping Up with the Kardashians, antwoordde Kylie: "Ik heb erover nagedacht, maar ik ben er nog niet uit."