Nieuws/Entertainment
1989911550
Entertainment

Eigen Televizier-Ring voor hoofdrolspelers Flikken Maastricht

Bijna 5,5 jaar na de winst van de Gouden Televizier-Ring hebben de hoofdrolspelers van Flikken Maastricht een eigen ring gekregen van AVROTROS en Hollands Licht. Aanleiding is de 150e aflevering die in maart wordt uitgezonden.

„Gisteren kwamen onze grote bazen naar de set en gaven ons een groot cadeau. Een prachtige ring, gemaakt door Anneke Schat en geïnspireerd op haar ontwerp van de Gouden Televizier-Ring 2014, die de serie toen won”, zo schrijft Angela Schijf op Instagram bij een foto van het eindresultaat. Ook Victor Reinier, Oda Spelbos en Sergio IJssel laten daarop hun pas gekregen ring zien.

Flikken Maastricht is inmiddels toe aan zijn veertiende seizoen. „Wow. Ik heb wel eens eerder gezegd dat ik niet zo van de kortstondige affaires ben, maar eerder van de lange verbintenis en een goed huwelijk. Dat doe je nooit alleen”, vervolgt Angela, die de rol van Eva van Dongen speelt.

„Foto 2 toont onze crew op een doordeweekse draaidag. We zijn met veel en iedereen draagt zijn steentje bij aan het succes van Flikken Maastricht”, vindt Angela. „Van productieassistent tot cameraman, of je nu een make-up kwast of een lamp in je handen hebt, koffie zet of orders uitdeelt - we kunnen niet zonder elkaar. Dat is mooi. Dat is teamwork.”