Nieuws/Entertainment
1990625
Entertainment

’Miranda Lambert veroorzaakte scheiding countryzanger’

Miranda Lambert

Miranda Lambert

Volgens de geruchten heeft Miranda Lambert al een tijdje een relatie met Evan Felker. En dat zou precies de reden zijn dat die laatste zijn vrouw tijdenlang negeerde om haar vervolgens te verrassen met scheidingspapieren.

Miranda Lambert

Miranda Lambert

Felker zou zich bewust van zijn vrouw vervreemd hebben in de hoop dat zijn vrouw Staci Nelson dan zou begrijpen dat hun relatie over was. Vervolgens stuurde hij haar onverwachts scheidingspapieren. Iets wat hij volgens een bron van People alleen maar deed omdat Miranda Lambert in beeld kwam. „Het idee dat hun scheiding om welke andere reden dan ook maar veroorzaakt zou zijn, is complete onzin.”

Volgens diezelfde bron zou de relatie tussen countryzanger Evan Felker en singer-songwriter Miranda Lambert in het begin strikt professioneel geweest zijn. „Ze hadden elkaar nog nooit ontmoet en zij begon hem te sms’en dat ze ernaar uit keek samen muziek te maken en elkaar te leren kennen. Misschien konden ze ook samen schrijven, want zij hield van wat hij schreef”, vertelt de bron. „Het ging dus allemaal over werk. Hij was hartstikke enthousiast. Tegen de tijd dat hun tour begon, waren ze al veel flirteriger geworden.”

Levens veranderen

Felker zou de sms’jes tussen hem en Lambert aan zijn vrouw hebben laten zien, terwijl hij wist dat hij daarmee ’een grens zou overschrijden’. „Hij wist dat het flirterig was. Hij liet het haar de hele tijd zien en voelde zich er slecht over, maar hij wilde Miranda ook niet afwijzen; volgens hem verdiende hij aan hun samenwerking precies de hoeveelheid geld die het leven van zijn kleinkinderen zou kunnen veranderen.”

De relatie tussen de twee zou zich tijdens de tour snel ontwikkeld hebben. „Mensen denken dat ze zo close geworden zijn door hun tour, alsof die zes maanden duurde. Maar het duurde maar drie dagen en de eerste twee dagen pretendeerde hij dat hij nog steeds van zijn vrouw hield.” Maar in plaats van naar zijn vrouw in Oklahoma terug te vliegen, miste hij zijn vlucht en besloot hij bij Lambert te blijven.

Miranda Lambert is nog maar net single: in plaats van een langverwacht huwelijksaanzoek van haar liefje Anderson East, gingen de twee na ruim twee jaar uit elkaar.