Nieuws/Entertainment
1995265
Entertainment

Jeremy en Vanessa: wij zijn nog samen!

Jeremy en Vanessa zijn het enige stel dat Temptation Island overleefd heeft en dat hoeven ze nu eindelijk niet meer te verbergen. „Eigenlijk wil ik het echt van de daken schreeuwen. We zijn echt heel blij dat we nog samen zijn”, aldus Vanessa.

Al tijdens het programma leek er geen wolkje aan de lucht voor de twee. Geen enkele verleider of verleidster wist hen het hart op hol te brengen. „Als je samen bent, hoort er niks te gebeuren. Maar omdat je in Temptation Island zit, verwacht iedereen dat je vreemdgaat.”

Vooral Jeremy werd als saai bestempeld, omdat hij niet meeging in het feestgedruis en de verleiding. „Als je iets in je hoofd hebt, dan ga je daar de volle honderd procent voor. Alles wat ik daar heb gedaan, heb ik zeker geen spijt van.” Hij wist één moment voor opschudding te zorgen. Dat was tijdens de leugendetectortest en hij de vraag voorgeschoteld kreeg of hij volledig gelukkig is met Vanessa. Hij antwoordde daarop bevestigend, maar de man die de test begeleidde, liet weten dat hij loog. „Ik heb gewoon eerlijk antwoord gegeven en wat er met die meneer z’n hand aan de hand was… ik ben dolgelukkig.” Vanessa liet daarop weten haar vriend te geloven.

Inmiddels zijn de twee blij dat ze gewoon weer Jeremy en Vanessa kunnen zijn, ondanks dat ze wel BN’ers geworden zijn. „We worden best wel herkend op straat. Dat is best wel gek”, zo laten ze weten aan RTL.