Nieuws/Entertainment
1997568
Entertainment

Ashlee Simpson ziet geen gevaar in realityshow

Ashlee Simpson en Evan Ross

Ashlee Simpson en Evan Ross

Ashlee Simpson en Evan Ross zijn zich ervan bewust dat hun nieuwe realityshow voor stress zal zorgen, maar zijn er zeker van dat hun relatie sterk genoeg is om te overleven. De camera’s die hen continu achtervolgen zullen volgens hen dan ook geen invloed hebben op hun huwelijk.

Ashlee Simpson en Evan Ross

Ashlee Simpson en Evan Ross

„In iedere relatie binnen deze industrie heb je last van stress”, vertelt Evan aan Bang Showbiz. „Maar als je bij elkaar hoort, kan niets of niemand daar tussen komen, ook geen realityserie.” Hoewel het koppel wel nerveus is om hun leven met de wereld te delen, zijn ze niet bang voor hun relatie. „We houden gewoon erg veel van elkaar”, verklaart Ashlee.

Het programma volgt het koppel terwijl ze werken aan een gezamelijk album. „Deze plaat komt voort uit onze liefde. Maar we vonden het ook erg leuk om weer duetten op te nemen. Ooit was dat echt populair.”

Het koppel wil niet zeggen of Jessica Simpson, de zus van Ashlee, Diana Ross, de moeder Evan, of zijn zus, Tracee Ellis Ross, ook in de show te zien zijn. „Dat is nog een verrassing!”, plaagt Evan. Ashlee vult hem aan: „Maar er zijn natuurlijk wel een aantal mensen te zien. We worden echt gesteund door onze familie”