Nieuws/Entertainment
1997882
Entertainment

Menselijke Ken laat gezicht injecteren met placenta

De menselijke Ken, Rodrigo Alves (34), heeft zijn gezicht laten injecteren met een opmerkelijk goedje. Donderdag is hij speciaal voor deze ’anti-ageing’ behandeling naar Praag gevlogen.

Naast het laten inspuiten van een vloeistof dat placenta bevat, heeft hij vitamine cocktails, fillers, een wenkbrauwlift en botox gehad. „Om er zo tijdloos mogelijk uit te zien en als onderhoud na alle plastisch chirurgische ingrepen, heb ik anti-ageing behandelingen nodig”, legt Rodrigo uit aan Daily Mail.

Hoewel hij eerder claimde klaar te zijn met plastische chirurgie, omdat Rodrigo nu ’perfect’ zou zijn, zegt hij nu tegen de Britse krant dat hij toch weer aan het overwegen is om nog meer aan zichzelf te laten sleutelen. „Als ik niet meer aan mezelf wil werken denken mensen dat ik niet meer wil leven”, verklaart hij.

Een behandeling waarbij er een extract van een placenta wordt ingespoten schijnt al langere tijd populair te zijn, vanwege de ’hydraterende en voedende werking voor de huid’. Kim Kardashian en Victoria Beckham zouden naar verluidt regelmatig bij een kliniek in Londen langsgaan voor een gezichtsbehandeling met de placenta van een schaap, die op hun hoofden gedrapeerd wordt.