Nieuws/Entertainment
1998027
Entertainment

Johnny Knoxville ziet nieuwe Jackass wel zitten

Johnny Knoxville

Johnny Knoxville

Johnny Knoxville werd wereldwijd bekend met zijn stunts in MTV’s Jackass. De serie werd bovendien meerdere keren succesvol verfilmd. Knoxville sluit het dan ook niet uit dat de franchise in de toekomst nieuw leven in wordt geblazen.

Johnny Knoxville

Johnny Knoxville

„Er zou absoluut een nieuwe Jackass kunnen komen. Op dit moment zijn er nog geen plannen, maar het is zeker een mogelijkheid”, vertelt Knoxville aan Collider. Als we inderdaad met een nieuwe Jackass komen, hebben we wel wat jonge jongens nodig om het stokje uiteindelijk aan over te dragen. Al is het misschien ook nog wel mogelijk met de oude cast.”

Oogbal

Johnny is net klaar met de opnames voor zijn nieuwste film Action Point, waarin hij de eigenaar van een attractiepark speelt. De attracties zijn ontworpen om zo onveilig mogelijk te zijn, omdat dat de meeste lol oplevert. De film heeft door alle bizarre stunts aardig wat raakvlakken met Jackass.

Op een gegeven moment plopte zelfs Johnny’s oogbal uit zijn oogkas. „De visagistes begonnen te huilen, maar ik verzekerde hen dat alles goed ging. Ik heb al zo vaak op de eerste hulp gezeten ten slotte. Voor de film heb ik de meest pijnlijke stunts bedacht die ik kon bedenken. En dat heb ik geweten, ik ben nog nooit zo vaak gewond geraakt als voor deze film.”