Nieuws/Entertainment
1998058
Entertainment

Rose McGowan moet voor jury verschijnen

Rose McGowan

Rose McGowan

Rose McGowan moet voor een zogeheten ’grand jury’ verschijnen vanwege het vervoeren van verboden middelen. De actrice had vorig jaar wat spullen laten liggen in het vliegtuig na een vlucht naar Washington. Tussen de vergeten spullen zaten twee pakjes cocaïne.

Rose McGowan

Rose McGowan

Volgens McGowan zijn de drugs niet van haar. Haar advocaten stelden dat er te weinig bewijs was om een rechtszaak te beginnen. Maar tijdens een inleidende zitting, die donderdag plaatsvond, gaf de rechter na enkele getuigenverklaringen het Openbaar Ministerie gelijk en dus gaat de zaak verder.

Volgens McGowans advocaten zijn de drugs door iemand tussen haar spullen gestopt. Haar tas lag vijf uur lang onbewaakt in het vliegtuig, voordat schoonmakers hem vonden. In die tijd zouden de drugs verstopt kunnen zijn.

Eerder suggereerde de actrice al dat Harvey Weinstein mensen had ingehuurd om de drugs in haar tas te stoppen. Weinstein ontkent dat. Het zou een wraakactie zijn nadat McGowan had verklaard dat ze in het verleden seksueel misbruikt is door de gevallen filmregisseur.