Nieuws/Entertainment
1999967
Entertainment

Vader Meghan heeft Harry nog niet ontmoet

Eerder werd al bekend dat beide ouders bij het huwelijk van Meghan Markle en prins Harry op 19 mei aanwezig zullen zijn, vrijdagmiddag brengt Kensington Palace meerdere details rondom de bruiloft naar buiten. Hierin bevestigen ze dat de ouders van Meghan er zullen zijn en dat haar vader Harry voor het eerst zal ontmoeten in de aanloop naar de grote dag.

Beide ouders zullen een belangrijke rol spelen bij de ceremonie. Tijdens de rit naar Windsor Castle, waar het stel zal trouwen, wordt de actrice door haar moeder vergezeld. Meghan’s vader zal haar naar het altaar begeleiden.

Zowel haar vader Thomas Markle als moeder Doria Ragland, zullen een week voor het huwelijk naar Londen vliegen om hun aanstaande schoonfamilie te ontmoeten.

Uit de verklaring van het paleis blijkt ook dat Diana’s twee zussen en broer aanwezig zijn bij de bruiloft.

Geen bruidsmeisje

Een ander opmerkelijk detail is dat Meghan geen bruidsmeisje zal hebben. De woordvoerder van Kensington Palace zegt daarover tegen People: „Meghan heeft een hechte vriendinnengroep en ze kan hieruit niet kiezen.”

Huwelijksreis

Na de grote dag zullen Meghan en Harry niet direct op huwelijksreis gaan, omdat ze een week na de grote dag hun eerste officiële opwachting zullen maken als getrouwd koppel.