Nieuws/Entertainment
2001704
Entertainment

Khloé en Tristan laten zich weer zien

Khloé Kardashian is vrijdag voor het eerst in het openbaar verschenen met Tristan Thompson sinds bekend werd dat de basketballer is vreemdgegaan met ten minste vijf vrouwen. De twee gingen lunchen met een paar vrienden in Cleveland en lieten pasgeboren dochter True thuis.

Volgens Us Weekly heeft Khloé Tristan alles vergeven en gaan ze verder als stel. Maar vrienden vrezen dat Thompson uiteindelijk weer in zijn oude gedrag vervalt. „Het is niet de vraag of hij het zal doen, maar wanneer”, zegt een ingewijde. „Dit zou de mooiste tijd van haar leven moeten zijn, maar het wordt overschaduwd door iets verschrikkelijks.”

Ondertussen hebben zus Kim Kardashian en moeder Kris Jenner afgelopen week op de bank bij Ellen DeGeneres al laten weten wat ze van de hele situatie vinden. Kim noemde het maandag ’f*cked up’ en een emotionele Kris noemde vrijdag het nieuws over Tristans overspel ’onverwacht’ en zei dat Khloé zich voorlopig vooral focust op het moederschap. „Khloé is fantastisch. Ik ben zo trots op haar. Ik krijg een brok in mijn keel omdat ze zo’n goede moeder is.”