Nieuws/Entertainment
2002675
Entertainment

Loiza Lamers dineert met Caitlyn Jenner

Loiza Lamers op de catwalk

Loiza Lamers op de catwalk

Model Loiza Lamers heeft in Amsterdam gedineerd met niemand minder dan Caitlyn Jenner. Dat laat ze vandaag weten op haar Instagram.

Loiza Lamers op de catwalk

Loiza Lamers op de catwalk

Loiza was in het restaurant met ’deze twee prachtige vrouwen’ Caitlyn Jenner (68) en haar meer dan bijna vijftig jaar jongere vriendin, Sophia Hutchins (21). Ze bedankt Caitlyn voor haar inzet als transgender. „Dank je voor het vechten en je pogingen om van deze wereld een betere plaats te maken. Je bent een inspiratiebron!”

Caitlyn Jenner is één van de bekendste transgenders; samen met Kris Jenner kreeg hij de inmiddels wereldberoemde dochters Kendall en Kylie Jenner, toen hij nog Bruce was. Als Bruce was hij ook te zien in de realityserie Keeping Up with the Kardashians. In 2015 ging hij verder als vrouw door het leven. Sindsdien komt zij op voor de rechten van de LHBT-gemeenschap.

Loiza Lamers deed in hetzelfde jaar mee aan de tv-serie Hollands Next Top Model - dat ze won en waarmee haar modellencarrière begon. Hierin liet ze na een paar afleveringen weten dat zij als jongen is geboren. Ook zij strijdt voor de rechten van LHBT’ers.