Entertainment/Gossip
2007478551
Gossip

Vrouw bij wie Anne Heche huis inreed klaagt nabestaanden actrice aan

Anne Heche (2007)

Anne Heche (2007)

De vrouw bij wie Anne Heche het huis inreed wil een schadevergoeding. Lynne Mishele klaagt de nabestaanden van de actrice aan en eist een bedrag van minstens 2 miljoen dollar (ruim 1,9 miljoen euro), meldt TMZ op basis van rechtbankdocumenten.

Anne Heche (2007)

Anne Heche (2007)

Heche reed begin augustus met haar auto het huis van Mishele in. De brand die daarna ontstond verwoeste haar bezittingen, maar zelf raakte ze niet gewond. Mishele, die zich destijds op slechts een paar meter van de crash bevond, zegt getraumatiseerd te zijn door het incident. Zo schrikt ze regelmatig van harde geluiden, wordt ze geplaagd door nachtmerries en is ze doodsbang om op straat te lopen.

De 53-jarige Heche liep door het ongeluk ernstige hersenschade op en lag enkele dagen in coma. Nadat ze hersendood was verklaard werd de actrice van de beademing gehaald.

Vlak na het ongeluk zei Mishele dat ze het „verschrikkelijk” vond dat de actrice was overleden. „De hele situatie is tragisch en ik heb er geen woorden voor. Ik stuur liefde naar alle getroffenen.”