Nieuws/Entertainment
2009077
Entertainment

Bibi Breijman over haar ’etterbak’

Bibi Breijman

Bibi Breijman

De vriendin van Waylon laat zich op tv uit over haar ’etterbak’, die straf verdient.

Bibi Breijman

Bibi Breijman

Bibi Breijman is namelijk al twee keer opgenomen in een ziekenhuis, zo vertelde ze maandag aan RTL . Haar zwangerschap verloopt tot dusver dan ook allesbehalve soepel. Ze heeft veel last van misselijkheid. „Ik dacht dat hoort er gewoon bij, maar dat je dan opgenomen wordt omdat je niks meer binnenhoudt ... dat was wel een paar dagen intens”, zei ze. „Ja, het is nu gewoon al een kleine etterbak. Hij krijgt dadelijk meteen straf als ’ie eruit komt”, grapte ze.

Waylon is een grote steun, aldus Bibi. „Hij is superlief en zorgzaam en heel bezorgd. Ik ben best wel terughoudend in de huisarts bellen en dat soort dingen. Hij zei: ’Ga gewoon bellen’, en zie je wel, werd ik dus opgenomen. Als ik hem niet had, was ik veel te lang doorgelopen met m’n klachten.”

Kotsbak

Bibi is momenteel in Lissabon om Waylon op haar beurt weer bij te staan bij zijn Eurovisiesongfestivalavontuur. Donderdag, als Waylon in de tweede halve finale staat, wil ze gewoon in de zaal zitten. „Al is het met een kotsbak, ik zit er hoor.”

Waylon en Bibi maakten vorige week bekend dat ze een kindje verwachten. De twee hebben sinds eind vorig jaar een relatie.