Nieuws/Entertainment
2009417
Entertainment

Sylvia Geersen deelt dreigvideo’s stalkende ex

Sylvia Geersen

Sylvia Geersen

Sylvia Geersen heeft video’s gedeeld met RTL waaruit blijkt hoe haar Mexicaanse ex haar op een vreselijke manier stalkt.

Sylvia Geersen

Sylvia Geersen

Aan RTL vertelt ze dat Rogelio, die wettelijk gezien nog steeds haar echtgenoot is, haar dagelijks nog stalkt. Ook onthult ze meer over haar afschuwelijke leven tijdens het huwelijk. „Ik kwam op een matras op zolder terecht. Ik wilde er iets van maken, samen iets opbouwen.” Maar het werd steeds erger, laat Sylvia weten. „Werd opgesloten achter een hek. Met een lange jurk en verplicht kerk. Hij schepte zelfs mijn eten op.”

En ook nu heeft ze nog dagelijks last van hem, blijkt uit haar verhaal. Ze laat de zender twee video’s zien die haar ex opstuurde, waaruit blijkt dat hij nog lang niet over haar heen is. Op de ene slaat hij met een hamer zijn trouwring kapot. „ Dit is hoe jij ons huwelijk kapotmaakte, baby”, zegt hij met hoorbare frustratie in zijn stem. De tweede video is nog directer. Daarop toont hij een lang mes, waarbij hij suggereert dat hij haar nieuwe vriend zou kunnen opsporen en hem vermoorden.

Hoewel hun huwelijk in mei 2017 officieel tot een einde kwam, liet het model in juni 2016 al weten vanwege moeilijkheden voorlopig even in Nederland te blijven. Juist een maand daarvoor liet haar man Rogelio weten dat zij zich bekeerd zou hebben tot het christendom, vijf maanden na hun trouwerij. Het geloof zou tegelijk een twistpunt geweest zijn in hun relatie.