Nieuws/Entertainment
2010728
Entertainment

’Khloé blijft bij Tristan ondanks vreemdgaan’

Volgens Page Six blijft Khloé Kardashian, ondanks de afkeuring van haar moeder Kris Jenner en zussen, bij haar vriend Tristan Thompson. „Ze houdt van hem, ook al weet ze dat Kris en haar zusjes gelijk hebben wat betreft Tristans wangedrag. Ze hebben haar letterlijk gesmeekt om naar hen terug te komen naar Los Angeles, maar Khloé wil haar gezinsdroom nog niet opgeven”, aldus een bron tegenover de krant.

Het verhaal van een van de vijf vrouwen, waarmee Tristan zou zijn vreemdgegaan terwijl Khloé hoogzwanger was, krijgt wellicht nog een vervelend staartje. Lani Blair, de bardame uit een stripclub in New York, schijnt volgens een insider haar baan opgezegd te hebben. Blair zou benaderd zijn voor haar eigen realityshow, waarin ze alles uit de doeken doet over haar nacht met Tristan, wat uiterst pijnlijk zou zijn voor de Kardashian-telg. Blair werd met Thompson gespot bij zijn hotel na een nachtje stappen en ging pas de volgende ochtend weg.

Khloé’s moeder Kris liet vrijdag op de bank bij Ellen DeGeneres weten dat haar dochter zich momenteel vooral richt op het moederschap.