Nieuws/Entertainment
2014488
Entertainment

Strikt Privé

Windsor maakt zich op voor het royalty-event van het jaar. Alles is in gang gezet om het huwelijk van PRINS HARRY en MEGHAN MARKLE daar zonder wanklanken te laten verlopen. De eerste zijn trouwens al gehoord: het was Meghans eigen halfbroer (u raadt het al: hij is niet uitgenodigd) die zijn aanstaande zwager aanraadde te vluchten nu het nog kan en de ’uitgekookte’ actrice NIET te trouwen. Ik ben ook benieuwd naar vader Markle, die zijn dochter naar het altaar zal begeleiden en als wat lompe Amerikaan nogal een contrast zal vormen met Harry’s familie.

In eigen land zijn alle ogen gericht op WAYLON en het Eurovisie Songfestival. Ik was blij met de keuze voor deze ras-performer, minder met het liedje en helemaal niet met de act. Maar we gaan het zien. Ik wens hem veel succes in de muzikale tombola, waarvan de uitkomst zich zelden laat voorspellen.

Sterkte wens ik ROB DE NIJS en zijn vrouw JET. De laatste leeft sinds een hele tijd met beangstigende hartklachten. Bezorgd en geëmotioneerd doet Rob zijn verhaal.

JOHNNY DE MOL is helemaal de koning te rijk met zijn zoon JOHNNY. Deze week de eerste beelden van zijn fietstochtje met de kleine, langs moeder WILLEKE en een Goois terras.