Entertainment/Gossip
2015682010
Gossip

’Vrouw die honden Lady Gaga terugbracht medeplichtig aan overval’

De vrouw die in februari de honden van Lady Gaga naar het politiebureau bracht nadat de dieren waren gestolen bij een gewelddadige overval, is één van de personen die gearresteerd is in de zaak. Dat meldt de L.A. Times.

De 50-jarige beweerde destijds dat ze de Franse buldogs vastgebonden aan een paal had gevonden. Wel informeerde ze naar de beloning van een half miljoen dollar die Gaga had uitgeloofd voor de veilige terugkeer van haar twee viervoeters, Koji en Gustav.

Donderdag maakte de politie in Los Angeles bekend dat er vijf mensen waren aangehouden voor de ’dognap’, waarbij de hondenuitlater van de zangeres werd neergeschoten. Drie van hen worden ervan verdacht de overval te hebben uitgevoerd, de twee anderen zijn aangemerkt als medeplichtigen.

Die laatsten zouden de vrouw die de honden naar het politiebureau bracht zijn en haar vriend, die weer de vader is van een van de anderen verdachten. De mannen die aangehouden zijn op verdenking van het uitvoeren van de overval zijn 18, 19 en 27 jaar oud. De politie gaat ervan uit dat zij het niet specifiek op Lady Gaga voorzien hadden, maar hun slachtoffer uitzochten vanwege de waarde van het hondenras.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo