Nieuws/Entertainment
2017504451
Entertainment

Sterrencast in Jesus Christ Superstar in Concert

Jesus Christ Superstar, één van de parels van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, keert in april terug in de Nederlandse theaters. De speciale concertversie van deze welbekende musicalklassieker, met onder meer René van Kooten, Berget Lewis, Charly Luske en Richard Groenendijk, is slechts vier keer in heel Nederland te zien.

Producent Shows & Events zorgt in april voor een Engelstalige concertshow met bekende Nederlandse solisten uit allerlei genres, waarin juist de wereldberoemde hits als I Don’t know how to love him en Superstar centraal zullen staan.

Musicalacteur René van Kooten zal de rol van Jezus spelen, souldiva Berget Lewis is Maria Magdelena, rocker Martin van der Starre en Charly Luske delen de rol van Judas en cabaretier Richard Groenendijk zal te zien zijn als Koning Herodes.

Jesus Christ Superstar vertelt grotendeels vanuit het oogpunt van Judas over de laatste zeven dagen uit het leven van Jezus Christus. Uiteindelijk leidt het verhaal tot één van de belangrijkste gebeurtenissen uit onze vroege geschiedenis; de kruisiging van Jezus Christus.

mJI&feature=youtu.be

Jesus Christ Superstar is toepasselijk rond de Paasdagen vier keer te zien : 6 april Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, 7 april De Kring in Roosendaal, 13 april de Spiegel in Zwolle en 14 april in de Stadsschouwburg in Nijmegen.