Nieuws/Entertainment
2017731
Entertainment

Mattie Valk praat over tweeling-drama

Het is alweer twee jaar geleden dat Mattie Valk hét onderwerp van de dag werd, toen bekend werd dat hij niet de vader was van de pasgeboren tweeling waar hij o zo trots op was. Lange tijd wilde de dj hier niet over praten, maar het lange zwijgen is voorbij.

In een openhartig interview met AndC, het magazine van Chantal Janzen, spreekt Mattie Valk samen met zijn moeder over het effect dat het schokkende nieuws op hem had. Inmiddels heeft de radio-dj alles ’geparkeerd en verwerkt’, maar daar is de nodige tijd over heen gegaan. „Ik voelde me alleen maar vallen en vallen en vallen. Ik wist niet hoe ik het te boven moest komen.”

Ook Mattie’s moeder had het erg zwaar met het nieuws en zat met de handen in het haar. „Ik heb gehuild”, reageert ze. „Ik dacht: ’ik ga gewoon weg’”, vertelt Mattie als hem gevraagd wordt naar zijn eerste reactie. „Ik ben naar Antwerpen gereden en heb daar drie dagen in mijn eentje in een hotel gezeten. Dat stresslevel dat volledig in het rood zat... Ik kreeg het maar niet naar beneden.”

Mattie Valk en zijn vriendin Kirsten Willemstein zetten in mei 2016 een punt achter hun relatie.