Nieuws/Entertainment
2017773
Entertainment

Fabrizio was bang voor Mezdi

Tijdens het laatste seizoen van Temptation Island sprak Mezdi zich op zijn zachtst gezegd niet vriendelijk uit over verleider Fabrizio, die aan de haal ging met zijn vriendin Daniëlle. Maar ook nadat het programma afgelopen was, liet Mezdi ’ de kleurplaat’ niet met rust.

Daniëlle hield haar lippen stijf op elkaar tijdens de finale van Temptation Island, toen haar gevraagd werd naar het gedrag van Mezdi. Fabrizio heeft er echter inmiddels minder moeite mee om eindelijk te praten over wat Mezdi allemaal heeft gedaan om te voorkomen dat het wat zou kunnen worden tussen hem en Daniëlle.

.„Als je dreigementen krijgt van Roemenen die betaald zouden zijn om mij op te wachten aan een of andere discotheek… Dan neem ik het zekere voor het onzekere”, vertelt Fabrizio tijdens Goedele on Top. „We hebben geprobeerd om het te laten werken, maar daar is een stokje voor gestoken door mijn ’goede vriend’ daar in het noorden”, zegt hij tegen Goedele.

De twee zullen dan ook nooit weten of er meer voor hen in zat dan enkel een spannende flirt. „Ik ga mijn veiligheid niet op het spel zetten. Daarom wou ik ook in Nederland niet rondrijden met mijn auto met gepersonaliseerde nummerplaat. Ik denk dat Daniëlle zelf ook heel bang was.” Inmiddels is Fabrizio overig gelukkig in zijn relatie met ex-Temptation Island-verleidster Pommeline. Ook Daniëlle is weer voorzichtig aan het daten.