Nieuws/Entertainment
2018022
Entertainment

Justin Theroux vindt ’ex’ absurd

Justin Theroux

Justin Theroux

Acteur Justin Theroux gelooft niet in het hebben van een ’ex’. Volgens hem is die term belachelijk, hij heeft het liever gewoon over vrienden.

Justin Theroux

Justin Theroux

De 46-jarige acteur en Jennifer Aniston gingen begin dit jaar uit elkaar. „Het is echt absurd om iemand mijn ex-vriendin of wat dan ook te noemen. Als je het woordje ’ex’ toevoegt, voelt dat gewoon heel erg raar. De meest ideale situatie zou zijn, dat zij gewoon een vriendin blijft”, vertelt Theroux aan Bang Showbiz.

Ondanks dat hij en Jennifer niet langer elkaars partner zijn, heeft Theroux nergens spijt van. „Nee, echt niet. Het gaat juist om of je leert van alles wat je meemaakt. Ik kan nu ontzettend cliché zijn en zeggen dat alles wat je niet kapot maakt, je sterker maakt en meer vab dat soort uitspraken. Maar ik kijk ook echt niet op die manier terug op mijn leven. Het is echt zonde van je tijd om je druk te maken.”

„Weet je, niemand is alleen maar slecht. Niemand. Behalve dan narcistische en egoïstische mensen, sommige van hen zijn tegenwoordig altijd in het nieuws. Maar 99 procent van de mensen is dus niet slecht. Ik geloof niet dat zij ’s ochtends wakker worden en denken: ’ wie zal ik vandaag eens pijn doen.’ De mens streeft van nature het geluk na.”