Nieuws/Entertainment
2018329
Entertainment

Elton John waarschuwt Ed Sheeran

Ed Sheeran en Sir Elton John

Ed Sheeran en Sir Elton John

Ed Sheeran is op het moment een van de grootste popsterren ter wereld, maar zijn vriend en mentor Sir Elton John, waarschuwt de Britse zanger dat aan alle goeds een einde komt. Dus ook aan zijn populariteit.

Ed Sheeran en Sir Elton John

Ed Sheeran en Sir Elton John

„Je hebt altijd iemand die met kop en schouders overal bovenuit steekt en je hebt de rest”, vertelt Elton John in de podcast van George Ezra. „Ik realiseerde mij dat ik niet iedere keer weer een nummer 1-hit zal scoren en dat mijn plek zal worden overgenomen. Zo gaat het steeds weer.”

„Dat zal Ed ook overkomen en daar heb ik hem ook voor gewaarschuwd. Ik heb hem gezegd dat hij moet accpeteren dat het niet altijd zo zal blijven gaan zoals het nu doet.” Elton geeft vervolgens eerlijk toe dat ondanks zijn vriendschap met Sheeran, hij zich er best wel aan ergert dat Ed Sheeran zijn hits nog altijd op de radio zijn, terwijl zijn laatste album al een jaar geleden uitkwam.

„Ed staat nog steeds op nummer één in de Amerikaanse hitlijsten. Ik begrijp gewoon niet waarom. Hoe vaak wil je hetzelfde nummer blijven horen?”